Vanliga frågor

Nailners produkter är framtagna för att behandla onychomycos (nagelsvamp) och gör detta genom sitt unika patenterade bärarsystem. Systemet möjliggör en fullständig och viktig penetrering av hela nageln. Behandlingsprincipen bygger på att sänka pH-värdet i nageln och på så sätt skapa en miljö som svampen inte kan leva i. En frisk nagel kan sedan växa ut och ersätta den infekterade nageln.

Nailner 2i1 har en sammansättning som inte bara behandlar nagelsvamp, den ljusar även upp en missfärgad infekterad nagel: 

 • En unik sammansättning som penetrerar hela nageln för att bekämpa nagelsvampen genom att skapa en för nagelsvampen ogynnsam miljö. 
 • Nailner 2i1 innehåller även en ingrediens som ljusar upp och förbättrar utseendet på den infekterade nageln. 
 • Skyddar den nya nageln från att bli infekterad 

Nailner Pensel behandling är en kliniskt bevisad formula som effektivt behandlar och förebygger nagelsvampsinfektion, tack vara en unik kombination av ingredienser. 

Nailner Pensel är en behandling som bekämpar svampspikinfektion på tre sätt

 • Penetrerar nageln: ingredienserna mättar nageln och bekämpar nagelsvampen i dess kärna.
 • Tar bort infektionen: genom att sänka nagelns pH värde. Nailner återställer till en hälsosammamiljö och dödar nagelsvampen.
 • Förebygger risken för ny infektion: med daglig applicering av Nailner skyddas den hälsosamma utvuxna nageln mot infektion.

Nailner Nagellack som andas: döljer missfärgade och skadade naglar med hjälp av ett nagellack med naturlig beigefärg, vilket är en perfekt lösning när man använda öppna skor. Nagellack som andas kan användas till alla naglar, hälsosamma som infekterade.

Nailner Behandla & Färga ska användas på följande sätt:

 1. För varje applicering av behandlingen, ta bort nagellacket från de naglar som ska behandlas.
 2. Applicera Nailner Pensel behandlingen (transparanta vätskan) på hela nagelbädden av den infekterade nageln. Applicera även längs nagel kanten.
 3. Låt torka det torka i 1 – 2 min.
 4. Måla sedan naglarna med Nailner Nagellack som andas och låt det torka (normalt 2 – 3 min). Alla naglar kan målas oavsett om de är infekterade eller inte.
 5. Före nästa applicering, ta bort nagellacket med acetonfri nagellacksborttagning från de naglar som ska behandlas och upprepa processen ovanför. Friska naglar kan lämnas målade (rekommenderas att rena naglarna och låta dem andas varannan vecka).

Nailner Pen: 
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid 

Nailner 2 i 1: 
Ethyl lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Resactophenone, Citric Acid

INCI Nailner Pensel Behandling (Medical Device):  Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Citric Acid.

 

INCI Nailner Nagellack som andas  (Kosmetisk Produkt):

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate,

Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride  Copolymer, CI 77891, Polyethylmethacrylate, Sucrose Acetate Isobutyrate,  Stearalkonium Bentonite, Silica, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1,  CI 77491, CI 77499, N-Butyl Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate,  CI 19140, Polyurethane-67, Dimethicone, Methoxyisopropyl Acetate,

Trimethylsiloxysilicate, Decyl Alcohol, Phosphoric Acid.

Nagelsvamp förekommer sällan hos barn. Anledningen till detta är att barn har mjukare naglar som inte spricker så lätt (då kan nagelsvamp inte tränga ner i nageln). En missfärgning av barnets nagel kan också vara orsakad av psoriasis, fysisk skada eller brist på vitaminer, aminosyror och/eller kalcium. Vi rekommenderar att du rådfrågar läkare innan du behandlar ditt barns nagelåkomma. Om läkaren konstaterar att ditt barn har nagelsvamp kan Nailner användas för att behandla nagelsvampsinfektionen. 

Säkerheten vid användning av Nailner på barn har inte testats specifikt. Vi rekommenderar att använda produkten på en nagel först för att testa om barnet är känslig mot produkten (barn har ofta väldigt känslig hud och är oftare överkänsliga mot olika ingredienser i produkter).

Nailner ger synligt resultat efter bara några få veckor. Med Nailner är nagelsvampsinfektionen borta efter ca 12 veckor. Nageln får ett mycket bättre utseende och är mindre missfärgad och flagnar inte. För fullständig synlig förbättring av nageln krävs att hela nageln ersätts med en frisk nagel. Tiden det tar för en frisk nagel att växa ut beror på nagelns storlek och graden av infektion. För tånaglar kan detta ta upp till 12 månader. Under denna period, vid användning av Nailner, kommer en frisk nagel att sakta ersätta den skadade nageln.

Vid applicering kommer du att se den blänkande vätskan på nageln. Detta är ett tunnt lager vätska på nagelns yta. Vätskan tränger snabbt in i nageln och nageln ser sedan ut som tidigare. Så länge detta tunna lager vätska syns på nageln är pennan inte slut. 

Du kan också testa pennan på en bit papper. Om pennan efterlämnar en fuktig linje på pappret är pennan inte slut.

Behandla den/de infekterade nageln/naglarna 2 gånger per dag under de första 4 veckorna och därefter 1 gång per dag tills en ny frisk nagel har ersatt den skadade. Applicera Nailner även på de friska naglarna i förebyggande syfte för att förhindra att nagelsvampen sprider sig. När infektionen är botad kan du fortsätta att använda Nailner för att undvika ny infektion. Läs instruktionerna på hemsidan, på förpackningen och/eller bipackssedeln.