Så behandlar du nagelsvamp med Nailnerprodukter

Behandlingen kommer alltid att bero på hur snabbt den nya nageln växer ut, och detta tar vanligtvis 6-12 månader. På grund av behandlingens längd är varje applicering mycket viktigt. Nailner-produkter tillhandahåller enkla och bekväma alternativ i penn-, pensel- och sprejform. Det tar bara 1–2 minuter per dag och du behöver inte fila nageln före applicering.

 

Nailner är bevisat effektiv mot nagelsvamp. 2-i-1-lösningar har synliga resultat eftersom de bleker nageln och förbättrar utseendet redan efter en vecka.

Det finns ett antal egenskaper som är avgörande för lokal behandling av nagelsvamp, vilka alla har provats, testats och bevisats med Nailner-produkter.

 

Behandling med Nailner

Nailner är en receptfri behandling med bevisade resultat mot nagelsvamp. I kliniska studier botades användarna från nagelsvamp efter att ha använt Nailner varje dag under 12 veckor.

Nailner innehåller ingredienser som inte skadar nageln och kan användas för behandling samt förebyggande av nagelsvamp.

Nailner innehåller fuktande och blekande ingredienser som snabbt gör att nageln ser friskare ut och ger snabbare resultat än andra receptfria behandlingar.

 

Hur behandlar Nailner nagelsvamp?

Nailner behandlar nagelsvamp genom två viktiga åtgärder:

 

Total mättnad av nageln

Svamp finns inte bara på nagelns yta utan över hela strukturen.

Nailner har styrkan att penetrera och mätta nageln och på så sätt ta bort all svamp som lever där.  Dess aktiva ingredienser riktar inte bara in sig på ytan utan verkar även djupt inne i nageln.

 

Sänkning av pH-värdet bekämpar svampen vid dess kärna

Det har visats att svamp föredrar alkaliska pH-miljöer. De frigör kemiska medel som bryter ned keratin och orsaka den synliga skadan som förknippas med nagelinfektioner. Nailner innehåller mjölksyra som sänker pH-värdet och skapar en ogynnsam miljö för överlevnad av svamp.